2018 Pietenhuis - Entree dec. 1
€ 4,50 online / € 5,00 aan de deur
Traditiegetrouw logeren de Pieten en hun Sint drie weken bij Cultuurkust. In ’t Pietenhuis slapen ze, pakken ze alle kadootjes in en wordt hard geoefend in het daken-lopen.
Ook dit jaar kan je weer bij ze op bezoek en meedoen! Met je paspoort kan je marsepein kleien, pepernoten bakken, je pieten-diploma halen, de pietenbedjes bewonderen, naar de voorleeskamer of schilderen voor Sinterklaas.
’t Pietenhuis is een plek vol verrassingen. Zo kan het zo maar zijn dat je de Pietenband of de danspiet tegen het lijf loopt. Ook Sinterklaas komt elke dag wel even kijken.

Hieronder kan je kaarten bestellen voor het Pietenhuis a € 4,50 Kies de datum en het tijdstip van je voorkeur. Je hebt een inlooptijd van 1 uur. Dat wil zeggen; als je een kaartje reserveert voor 13.00 uur dan heb je tot 14.00 uur de tijd om je bij de ingang te melden. Als je eenmaal binnen bent mag je tot 17.00 uur blijven.

Om kaartjes te kopen online maak je snel en eenvoudig een profiel aan, zodat we dadelijk weten naar wie we de kaartje moeten mailen. Je ontvangt de kaartjes direct in jouw mailbox en kunt ze dan printen, of we scannen ze gewoon rechtstreeks van het scherm.za 1 dec 15:00 - 16:00 't Pietenhuis
Wil je een actiecode invoeren? Klik hier
Voor deze voorstelling kunnen geen kaarten meer gekocht worden