BOOM IN' Putten
14 juli 2017Vrijdag 14 juli Locatie: landgoed Schovenhorst 
Tijd:
19.30 – 23.00 uur 


Om toegang te krijgen tot het festivalterrein heb je een ticket nodig. Bestel hier nu je tickets! Voorverkoop (t/m 13 juli) € 12,50 / (vanaf 14 juli) Aan de kassa € 15,- 


Het Weitje op landgoed Schovenhorst ziet er op 14 juli even heel anders uit! Met kampvuren, podia en muziek wordt deze locatie omgetoverd tot een gezellig festivalterrein. Laat je meesleuren in het ware festivalgevoel: geniet van mooie optredens, lekker en verantwoord eten, gooi je schoenen aan de kant en dans met je blote voeten in het gras!


Komt je met de auto?
Volg de P en de aanwijzingen van de parkeerregelaars opweg naar Landgoed Schovenhorst. Zij wijzen je naar het juiste parkeervak op het terrein van Schovenhorst.

Met de fiets?
Fietsers mogen helemaal doorfietsen naar het festival terrein. Daar mogen de fietsen geplaatst worden tegen de dranghekken. Alle fietsen buiten het terrein kunnen worden weggehaald i.v.m. de veiligheid.

Honden?
Helaas honden en andere huisdieren zijn op het festivalterrein niet toegestaan.

Eten & Drinken
Het is niet toegestaan om zelf eten en drinken mee te nemen op het festivalterrein. Hier kan op worden gecontroleerd. Gelukkig is er horeca aanwezig op het terrein.

Alcohol
Op BOOM IN' Putten schenken wij geen alcohol aan mensen onder de 18 jaar. Ook zal misbruik van alcohol leiden tot verwijdering van het festivalterrein of kan een misdrager worden overgeleverd aan de politie.

 

 
vr 14 jul 19:00 - 23:30 @schovenhorst
Wil je een actiecode invoeren? Klik hier
Voor deze voorstelling kunnen geen kaarten meer gekocht worden